ROO Clean: uw vakbekwame glazenwasser

Neem nu contact op met ons

Glasbewassing op maat 

De vakkundige glazenwassers bij ROO Clean werken met de beste middelen om te zorgen dat uw huis of bedrijfspand er zo mooi en schoon mogelijk uitziet. Omdat ieder gebouw anders is en dus om een ander plan of andere benodigdheden vraagt, zullen wij samen met u het perfecte plan opstellen om uw pand er weer brandschoon uit te laten zien. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kijken uit naar uw telefoontje!

Telescoopbewassing

Door de regelgeving van de Arbo is het voor ons niet meer mogelijk om boven een bepaalde hoogte van uw gebouw met ladders te werken. Om dit op te lossen werkt ROO Clean met de telescoopbewassingsmethode. Deze methode maakt gebruik van lange stokken waaraan slangen zijn bevestigd. Zo wordt het water omhoog gevoerd em de telescoop spuit vervolgens uw ramen schoon, waarna het proces herhaald wordt. Door het gebruik van de telescoop kunnen onze glazenwassers uw ramen tot wel dertien meter hoogte bereiken en schoonmaken.

Het gebruik van de telescoop brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt het gebruik van deze methode ervoor dat onze glazenwassers vuil weg kunnen halen van de meest hardnekkige en normaal slecht bereikbare plekken, zoals boven een glazen overkapping of een fontein. Daarnaast zorgt deze methode ervoor dat onze glazenwassers veilig en verantwoord kunnen werken.

Neem nu contact op met ROO Clean als u meer te weten wilt komen over deze methode en wat het voor uw eigen pand kan betekenen om deze door ons toe te laten passen.

Neem nu contact met ons op