Specialist in gevelreiniging

Neem nu contact op met ons

Gevelreiniging die in uw straatje past

Het weer en vuil laten zichtbare sporen achter op uw gevel. Onze schoonmakers werken met de beste middelen om uw gevel er weer als vanouds uit te laten zien. Onderhoud van uw gevel kan er in veel gevallen voor zorgen dat hij beter bestand is tegen toekomstige schade.  Daarnaast ziet een schone gevel er natuurlijk ook gewoon mooier uit. Neem nu contact met ons op om te vragen naar onze tarieven.

De bescherming van uw dakkapel

Het onderhouden van een dakkapel is iets dat door veel mensen vergeten wordt. Hierdoor is er een risico op aanslag, de vorming van schimmels en uiteindelijk zelfs houtrot. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de dakkapel goed te onderhouden. Het schoonmaken van uw dakkapel kan soms een hele klus zijn. Daarom nemen onze ervaren schoonmakers u dit zware werk graag uit handen. Neem nu contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor úw dakkapel kunnen betekenen.

Neem nu contact met ons op!

Vervelende spinnenplaag in uw huis?

Ook bieden wij hulp met het oplossen van vervelende spinnenplagen. Onze experts zorgen er op dier- en milieuvriendelijke wijze voor dat uw huis snel weer vrij is van deze vervelende plaag. Wij maken gebruik van antispinnenbestrijding  die ervoor zorgt dat de spinnen plaag tot minimaal 6 maanden word verweerd.
Hebben uw buren ook last van spinnen? Wij bieden een gereduceerd tarief aan vanaf drie huizen in dezelfde wijk.
Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan, zodat wij u hiermee kunnen helpen.

Last van spinnen? Bel ons!